Zal bekende artiest Davina Michelle zichzelf kunnen herpakken?

Zangers

Davina Michelle, u kent haar wel van haar deelname aan het tv-programma ‘Beste Zangers’ in 2018. Haar eigen versie van Glennis Grace’s nummer genaamd ‘Duurt te lang’ zorgde voor haar doorbraak bij het Nederlands publiek. De Nederlandse zangeres kwam in meerdere hitlijsten op nummer 1 te staan. In Nederland en in de Verenigde Staten was zij het voorprogramma van de band P!NK. Michelle heeft een drukke periode gehad. Zal zij haar succes kunnen doorzetten als Nederlandse zangeres ondanks de COVID-19 maatregelen?

Zangers

De Nederlandse zangeres even op pauze

Michelle is non-stop bezig geweest met optreden, muziek maken en als jurylid bij We Want More van SBS6. In de afgelopen twee jaar heeft Michelle zo veel van zichzelf gegeven dat ze een ‘writers block’ heeft. De Nederlandse zangeres vertelde dat ze niet meer wist wie ze was. In de periode van De Beste Zangers tot aan het begin van de Corona was de carrière van de Nederlandse zangeres als een sneltrein gegaan. Door de corona heeft ze nog steeds geen ‘rust’. Ze vertelt dat ze zich geen artiest voelt en zichzelf als het ware kwijt is geraakt.

Optreden

Quarantaine onzekerheid bij Nederlandse zangeres

Davina Michelle kan wel een rustmoment gebruiken. Dat zou je denken, maar ze is al snel te vinden in het Rijksmuseum waarin zij een optreden gaf met meerdere collega’s waaronder Snelle. In Ahoy was de Nederlandse zangeres ook te vinden waar zij haar fans wilde vermaken met een mooie show. Helaas kon het niet doorgezet worden vanwege de maatregelen. Davina Michelle wilde het toch doen om haar fans een hart onder de riem te steken. Een zangeres met een platform als Davina wilt maar 1 ding. Dat is optreden voor haar fans. De zangeres gaf zelf in een interview aan dat zij er alles aan zal aan doen om deze situatie samen met heel Nederland te overbruggen. Davina Michelle houdt haar verwachtingen laag en maakt er het beste van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *