Maak van sporten een feestje met silent disco!

silent disco huren

Wil je iets actiefs organiseren, maar weet je niet hoe je dat leuk maakt? Een silent disco biedt hiervoor de juiste oplossing. Zo heb je een stil feest, waarbij iedereen in beweging is en het hoeft bovendien ook nog niet eens duur te zijn. Wij vertellen jou hier gauw meer over.

Bewegen met silent disco

Vaak denk je bij een silent disco aan een feest zonder geluid. Dat klopt ook, want je hebt geen last van omgevingsgeluiden en de omgeving heeft ook geen last van de muziek, aangezien iedereen een koptelefoon draagt. Maar met een silent disco kan je ook bewegen. Zo kan je ermee sporten, skeeleren, schaatsen, yoga uitoefenen of een stadswandeling ermee organiseren. Hierbij kunnen er instructies of uitleg gegeven worden en kan er ondertussen muziek afgespeeld worden. Dit kan voor meerdere groepen tegelijk, bijvoorbeeld als er een groep beginners en gevorderden is of mensen een verschillende taal spreken. Ook kan je een feestje organiseren met een battle, zodat je zeker weet dat iedereen mee danst en ook echt zijn/haar best doet. Het voordeel is dat iedereen naar zijn/haar favoriete muziek of DJ kan luisteren en er dus meerdere battles gehouden kunnen worden. Wel is het belangrijk om bij een silent disco feest, waarbij het doel bewegen is, een DJ te kiezen die de deelnemers mee laat doen en gezonde hapjes en drankjes te regelen. Dit zorgt voor een gezond feest, waardoor je niet voor niets beweegt.

Een goedkoop feest

Wil je een goedkoop silent disco feest, wandeling of sport organiseren, dan kan je het beste kiezen om een silent disco set te huren. Een silent disco kopen is namelijk veel duurder, zeker als je de silent disco set niet vaak gebruikt. Bovendien kan je een silent disco voor meerdere dagen huren en voor zoveel personen als je maar wilt. Daarnaast kan je ook een goedkope locatie regelen, denk aan thuis, een weiland, een grote schuur of op een boot. Ook kan je zelf de drankjes en hapjes regelen en als het toch prijziger is dan je had verwacht kan je ook nog Tikkies naar de deelnemers sturen of tickets regelen. Als je het buiten doet en het regent kan je het beste een tent huren, een zeil ophangen of een andere overkapping regelen, zodat de koptelefoons in goede staat blijven. Een silent disco kan eventueel nog gaver gemaakt worden met DJ’s, maar je kan ook zelf muziek regelen via je laptop of smartphone, wat een stuk voordeliger is. Verder kan je nog kiezen voor een bepaald thema en heb je alle vrijheid in het organiseren, waardoor jouw silent disco feest altijd te gek is voor zowel jong als oud. Kies daarom nu voor een silent disco huren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *