Bestel led panelen bij www.besled.nl

Veel kantoren maken al gebruik van led panelen bij www.besled.nl. Deze led panelen bij www.besled.nl zorgen voor een flinke besparing op de energierekening en zorgen daarbij ook nog eens voor goed en helder licht. Licht dat niet te fel is, maar waar je wel fijn kunt werken. Alles beter dan dat irritantie geknipper van die oude tl-balken. Led panelen bij www.besled.nl zijn in verschillende soorten en maten te koop. Zo kun je altijd de beste led panelen vinden voor jouw kantoor.

Led panelen bij www.besled.nl zijn niet duur

Sterker nog, led panelen bij www.besled.nl hebben de laagste prijs garantie. En dat is goed nieuws. Deze led panelen hebben allemaal een A-kwaliteit en hebben daarbij ook nog eens 2 jaar garantie. Hierdoor kun je erg lang doen met een led paneel en bespaar je dus flink. Hierdoor zijn de led panelen, in verhouding, nog goedkoper dan andere lampen. Je kunt ook een flinke mindering verwachten op je energierekening. Niet alleen omdat led lampen minder energie verbruiken, ze worden ook nog eens een stuk minder warm. En dat kan er voor zorgen dat de airco een stuk minder aan hoeft. Je bespaart dus aan alle kanten met led verlichting.

Kies je voor inbouw- of opbouwpanelen?

De meest bekende led panelen zijn inbouwpanelen. Deze worden verwerkt in systeemplafonds en die zie je dan weer heel veel in kantoren, tandartspraktijken, huisartsenpraktijken en ziekenhuizen. Het voordeel van deze inbouwpanelen is dat er niets uit het plafond steekt. Ze lopen gelijk met de rest van je plafond. Maar wat nu als je geen systeemplafond hebt? Dan wordt het plaatsen van inbouwpanelen natuurlijk niets. Of je moet er al voor kiezen om eerst een verlaagd plafond te plaatsen en dan te kiezen voor inbouwpanelen. Maar dat kan weer flink in de papieren lopen. Het is dan beter om te gaan voor opbouw led panelen. Deze panelen zijn, zeg maar, moderne plafonnières. Maar dan geven ze een stuk meer licht.

Wil je dat het licht gedimd kan worden?

In veel vergaderruimtes, waar plafondpanelen worden gebruikt, wordt het licht helemaal uit gedaan op het moment dat er een presentatie plaatsvindt. Dat is niet voor niets. Zo kun je beter zien wat er gebeurt op het grote scherm voorin. Een nadeel is dat het moeilijk(er) wordt om aantekeningen te maken. Je ziet immers alleen maar dat scherm. Door een dimmer te gebruiken zorg je ervoor dat én het scherm goed te zien is én dat mensen gewoon hun aantekeningen kunnen maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *