Event planning software

Event planning software is gewoon de algemene term voor een reeks gespecialiseerde softwarepakketten die worden gebruikt bij het beheer van vele soorten evenementen, zoals conferenties, beurzen, vergaderingen en kleinere, vergelijkbare evenementen zoals activiteiten voor permanente professionele ontwikkeling. De term software voor het plannen van evenementen wordt geassocieerd met computersoftwaretools die de planning van allerlei soorten evenementen en conferenties vergemakkelijken. Het is niet beperkt tot dit soort evenementen, maar is nu uitgegroeid tot een algemene term die alle soorten hulpprogramma’s en softwarepakketten voor evenementplanning en -beheer omvat. Deze pakketten dekken alles van evenementenplanning en inbedrijfstelling tot communicatie van evenementen, registratie, betalingsverwerking en zelfs marketing en promotie.

Veelzijdige VAS-apps

Een van die uitstekende en veelzijdige VAS-app is Boomset. Boomset is event planning software waarmee de gebruiker eenvoudig en efficiënt een grote database kan beheren die bestaat uit meer dan een miljard klantcontacten en bezoekers van evenementen. Door de ingebouwde schemagenerator te gebruiken, kan een gebruiker evenementenschema’s voor meerdere klanten genereren en tegelijkertijd terugkerende verkoopvergaderingen plannen. Het systeem maakt verder het genereren van aangepaste verkoop- en evenementenschema’s voor elke klant afzonderlijk mogelijk, wat mogelijk wordt gemaakt door de mogelijkheid om gemakkelijk aangepaste informatie en gegevens over elke deelnemer te creëren en op te slaan. Het systeem maakt het verder mogelijk om verkoopprognoses te genereren en om informatie over het bijwonen van evenementen voor elke individuele deelnemer te bekijken. Bovendien biedt de app ook een gebruiksvriendelijk platform voor evenementregistratie en betalingsverwerking, samen met geavanceerde workflow-opties voor evenementen. Een andere geweldige software-app voor het plannen van evenementen is TicketsNow.

Eersteklasse leveranciers

Een eersteklas leverancier van evenementensoftware is Caterease. Onder de vele planners die er zijn, onderscheidt Caterease zich door zijn complete reeks toepassingen voor het plannen van evenementen, waaronder alles van interactieve restaurantreserveringssoftware tot algemene boekingssoftware voor hotelkamers. Het bedrijf biedt gratis demoversies en after-sales services en beschikt ook over een sterk klantenondersteuningsforum. Een van de verschillende functies is de Caterease Social Media Marketing Solution, een eenvoudige maar zeer effectieve manier om uw bedrijf en zijn klanten online te verbinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *