Dé uitgaansspots in België

Uitgaan in België is voor velen een uitje. Het is dan ook niet onbekend dat sommige buitenlanders speciaal wat weekenden doorbrengen in België om even lekker te kunnen stappen. Nederlanders bijvoorbeeld. België is natuurlijk een buurlandje voor hen en het is dan ook niet zo’n gek idee om soms eens wat anders op te zoeken dan de Nederlandse kroegen. Maar waarom nemen sommige mensen de moeite daarvoor? Dat gaan wij vandaag eens uitgebreid bespreken. We nemen je mee door alle uitgaan hotspots in België die je niet kan missen. Lees je mee?

De Belgische kust

Dit is een deel van België waar je veel verschillende plekken kunt opzoeken om eens een goed feestje te bouwen. Zeker in de zomer is dit natuurlijk een groot feest. Biertje in je hand in het zand en gaan met die banaan. Je kunt zelfs overdags al beginnen met zonnen onder het genot van een klein drankje en je avond afmaken in een café langs de Belgische kust. Oostende is een goede plek om op zoek te gaan naar het feestje waar jij zin in hebt. Er zijn verschillende cafés, barretjes en kroegen waar je uit kunt kiezen. Ook zijn hier plekjes waar livemuziek wordt gespeeld waar je een lekkere cocktail kunt drinken. Want wie houdt er nou niet van de combinatie livemuziek en een drankje? Zeker op vakantie of een weekend weg kan je dat niet afslaan. Als je alles leuk vindt en niet weet waar je moet beginnen en eindigen, kan je combineren! Begin rustig aan en geniet van de livemuziek en kijk hoe de avond loopt. Daarna kan je altijd nog een café binnen wandelen om nog een dansje te wagen. Het fijne aan de Belgische kust is dan ook dat alles lekker centraal bij elkaar ligt.

Antwerpen

Ook de stad Antwerpen kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Antwerpen is een grote stad en staat ook bekend als populaire stedentrip bestemming. De grote markt van Antwerpen of de Waalsekaai zijn hele bekende spots hier die vol zitten met kroegjes en gezellige barretjes. Iedere grote stad heeft natuurlijk zo zijn eigen dingen en straalt een bepaald karakter uit.

Disclaimer

Uitgaan is uiteraard hartstikke leuk en hoort ook bij de jonge generatie. Wel willen we als disclaimer meegeven dat het zo nu en dan leuk is, maar het niet een onderdeel van je routine moet worden. De verslavingszorg staat altijd voor je klaar op het moment dat het de verkeerde kant opgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *